Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruzie in Maastricht escaleert in steekpartij: twee gewonden

Geplaatst opwoensdag 16 juni 2021 - 22:29

Twee personen zijn woensdagavond gewond geraakt bij een steekpartij in Maastricht.

Dat meldt de politie.

Knokpartij
In het Charles Eyckpark gingen twee groepen jongeren met elkaar op de vuist. De ruzie verplaatste zich naar Plein 1992. Omstanders schakelden de politie in. Even na 21:30 uur kwamen de meldingen binnen.

Ziekenhuis
De knokpartij escaleerde uiteindelijk in een steekpartij. Twee personen raakten hierbij gewond, meldt de politie. Een slachtoffer is voor de benodigde medische zorg naar het ziekenhuis gebracht.

Geen aanhoudingen
De politie kwam met zeker vijf wagens ter plaatse. Hoe de ruzie kon escaleren, is vooralsnog niet bekend. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen