Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruzie kinderboerderij Wellerlooi beslecht met geluidswal

Geplaatst opdinsdag 5 juli 2016 - 14:31

Er is een oplossing bereikt in het slepend conflict tussen kinderboerderij De Loi in Wellerlooi en de buren. Onderdeel is de aanleg van een geluidswal.

Oprichter en beheerder Theo Verhaegh van de kinderboerderij is blij dat "de problemen de wereld uit zijn". Verder wil hij er niets over zeggen. "Er is de afgelopen acht, negen jaar al te veel over gezegd en geschreven."

Water bij de wijn
Buurvrouw Eva Molenaar is eveneens verheugd dat een oplossing is bereikt. "We hebben allebei water bij de wijn gedaan. In onderling overleg zijn goede afspraken gemaakt om de overlast binnen de perken te houden. Ze beslaan drie A4’tjes. Het gaat over de openingstijden, de inrichting van het terrein en de activiteiten. Als de geluidswal aangelegd is, zou alles opgelost moeten zijn."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Meerderheid raad Bergen heeft vertrouwen in burgemeester
Bemiddeling in slepend conflict kinderboerderij Wellerlooi
Twijfels over bemiddeling ombudsman in Wellerlooi
Ombudsman weigert te bemiddelen bij kinderboerderij
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen