Ruiten sneuvelen tijdens ruzie Venlo (18 okt 2020)

Ruiten Venlose voordeur sneuvelen tijdens ruzie

Bij een ruzie rond een woning aan de Molierelaan in Venlo zijn zondagochtend de ruiten van een voordeur gesneuveld.

Stadion Fortuna
Man ernstig mishandeld na ruzie in Fortuna Sittard-stadion

Een relationele ruzie in het stadion van Fortuna Sittard is geëindigd met de ernstige mishandeling van een man die de ruzie probeerde te sussen. De politie heeft twee verdachten gearresteerd.

Echtelijke ruzie Weert (17 juni 2020)
Man en vrouw opgepakt na echtelijke ruzie in Weert

De politie heeft woensdagochtend in Weert moeten ingrijpen bij een echtelijke ruzie. Een man en vrouw, die onder invloed waren van verdovende middelen, hadden het met elkaar aan de stok gekregen.

verdroging planten door droogte kwetsbaar natuurgebied (stock)
'Ruzie waterschap en provincie belet aanpak droogte'

De aanpak van de droogte in Limburg loopt vertraging op door ruzie tussen het Waterschap Limburg en de Provincie Limburg.

ANP-401397272
Selami Coskun: 'Stop met druk zetten op raadsleden DENK'

Het Roermondse DENK-gemeenteraadslid Selami Coskun zegt dat hij net als andere raadsleden van de partij de afgelopen dagen onder druk zijn gezet, zich uit te spreken over de partijruzie die binnen DENK woedt.

zwaailicht politie achtervolging
Verwarde man opgepakt na mishandeling in Venlo

De politie heeft dinsdagavond een verwarde man opgepakt in een appartementencomplex aan de Puteanusstraat in Venlo.

politieauto politie
Man aangehouden na bedreiging en geruzie in supermarkt

Na het bedreigen van verschillende klanten in een supermarkt in Venlo en ruzie zoeken met het personeel is een man aangehouden.

Steekpartij America - 2 nov 2019
Ruzie mondt uit in steekpartij: één bewoner gewond

In een woning aan de Kerkbosweg in America is zaterdagavond een man gewond geraakt bij een steekpartij.

politie agenten stock uniform
Mannen bestormen woning tijdens ruzie

Vier mannen hebben vrijdagavond geprobeerd met geweld een woning aan de Baanstraat in Landgraaf binnen te dringen. Maar ze kwamen er niet in.

Loos alarm schietpartij Born (20 sep 2019)
Vermeende schietpartij Born blijkt akkefietje

De schietpartij waarvoor de hulpdiensten in Born in de nacht van donderdag op vrijdag zijn gealarmeerd, blijkt om een ruzie te gaan.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten