Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruud Boymans tekent contract na jaren blessureleed

Geplaatst opwoensdag 8 januari 2020 - 21:55

Ruud Boymans speelt het komende half jaar bij Almere City FC, en keert daarmee terug in het betaald voetbal.

De aanvaller uit Born tekende woensdag zijn contract, meldt de club.

Herstel
De afgelopen drie jaar stonden voor Boymans in het teken van het herstel na een blessure, die hij in 2016 opliep toen hij in de Verenigde Arabische Emiraten speelde bij Al-Shabab. In 2018 trainde hij mee bij FC Utrecht, vorig jaar verkaste hij naar Almere om zijn revalidatie af te ronden. "Het is een compliment aan Ruud en uiteraard ook aan onze medische staf dat dit is gelukt”, zegt directeur John Bes van Almere City FC.

Verlossing
Ook voor Boymans zelf komt het contract als een verlossing. "Dat ik de kans kreeg van Almere City FC om dit traject samen in te gaan, zal ik niet snel vergeten. Ik verheug mij op deze periode, waarin ik mijzelf weer officieel profvoetballer mag noemen. Ik heb hier heel lang naar uitgekeken."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen