Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruud Boymans duikt op bij Almere City

Geplaatst opdinsdag 14 mei 2019 - 13:26

Ruud Boymans hoopt zijn loopbaan te vervolgen bij Almere City. De 30-jarige spits uit Born, herstellende van een enkelblessure, hoopt in Flevoland een contract voor het nieuwe seizoen af te dwingen.

"We kennen allemaal de kwaliteiten van Ruud, wanneer hij fit is", zei technisch directeur Robert Maaskant. "Dit heeft hij op het hoogste niveau van Nederland laten zien. Na zijn revalidatie kan hij een grote rol van betekenis voor ons spelen."

Dubai
Boymans speelde in Nederland onder meer voor VVV-Venlo, Fortuna Sittard, AZ en FC Utrecht. In 2016 verkaste hij naar Dubai, waarna hij uit beeld verdween.

Promotie
Almere City is nog in de race voor promotie naar de eredivisie. De club speelde de eerste wedstrijd in de play-offs, bij SC Cambuur, gelijk: 2-2.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen