Poolse chauffeur moet cel in na doodrijden Sittards gezin

Een Duitse rechtbank heeft een 34-jarige Poolse chauffeur veroordeeld tot vier jaar en drie maanden gevangenisstraf voor het veroorzaken van een dodelijk ongeluk.

'Alcohol in het verkeer is spelen met leven en dood'

De dronken Poolse vrachtwagenchauffeur die afgelopen weekend in Duitsland een Sittards gezin doodreed, had minstens 15 glazen alcohol gedronken.

Spookrijder dodelijk ongeluk had flink gedronken

De spookrijder die zaterdagavond een dodelijk ongeluk veroorzaakte op de A67 bij het Duitse Rüsselsheim had veel te veel gedronken.

Sittardse wijk in shock na dood gezin

De Sittardse wijk Sanderbout is in shock na het overlijden van de familie Gooijen. Vader, moeder en dochter kwamen in het Duitse Rüsselsheim om het leven toen ze afgelopen zaterdag frontaal op een spookrijder botsten.

Spookrijder Rüsselsheim keerde niet op snelweg

De politie in Duitsland gaat er nu van uit dat de spookrijder die een ongeluk veroorzaakte waarbij een Sittards gezin om het leven kwam, via een afrit de snelweg op is gereden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten