Transport Leger Amerika via Venlo Limburg (9 okt 2019)

Grote Amerikaanse troepenmacht via Limburg naar Duitsland

Een grootschalige transport van Amerikaans oorlogsmaterieel richting Duitsland passeert binnenkort de Limburgse provinciegrens.

Oranjeleeuwinnen Nederland - Rusland (8 okt 2019)
Oranjeleeuwinnen winnen van Russinnen: 2-0

Het Nederlands damesvoetbalelftal heeft na vier EK-kwalificatiewedstrijden nog steeds de volle buit te pakken. In Eindhoven werd dinsdag ook Rusland aan de zegekar gebonden: 2-0.

Edit - Lieke Martens
Oranjevrouwen maken zich op voor Rusland, zonder Martens

Het Nederlands elftal speelt dinsdagavond de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Rusland.

Max Verstappen Formule 1 Rusland Sotsji kwalificatie (28 sep 2019)
Max Verstappen in Rusland op vijfde startrij

Max Verstappen start bij de Grote Prijs van Rusland als negende.

Nieuwe bevindingen in onderzoek MH17-ramp

Het internationale Joint Investigation Team (JIT) komt woensdag met de nieuwste bevindingen in het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17.

Illegale wapens in Limburg: 'Hebben het laten gebeuren'

De politie wist afgelopen jaar zo'n 400 illegale vuurwapens in beslag te nemen in onze provincie. Privé-detective John Vullers schrikt niet van die cijfers. "Ik denk dat we het met zijn allen een beetje hebben laten gebeuren."

Honderden illegale wapens onderschept in Limburg

De politie heeft afgelopen jaar zo'n 400 illegale vuurwapens in beslag genomen in Limburg. Vaker dan voorheen wordt er bij schietpartijen ook gebruik gemaakt van zware automatische wapens, afkomstig uit oude militaire depots en fabrieken uit Oost-Europa.

Rompen debuteert met winst voor Oranje handbalsters

De Nederlandse handbalsters hebben ook de tweede oefenwedstrijd dit weekend tegen Rusland gewonnen. Nu werd het 33-26 voor de Oranjevrouwen, waar de Mechelse keepster Claudia Rompen voor het eerst haar opwachting maakte.

Limburgse handbalsters in tweeluik met Olympisch kampioen

Larissa Nüsser uit Born en Inger Smits uit Geleen behoren wederom tot de selectie van Oranje. In een tweeluik zullen de handbaldames het opnemen tegen regerend Olympisch kampioen Rusland.

'Kerkraadse Tadzjiek ontvoerd in Rusland'

De in Kerkrade wonende Tadzjiek Sjarofiddin Gadojev is vorige maand in Moskou ontvoerd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten