Overslaan en naar de inhoud gaan

Run op Songfestivalshirt Theo Bovens

Geplaatst opvrijdag 7 juni 2019 - 13:22

Er is veel vraag naar het t-shirt dat gouverneur Theo Bovens een paar dagen geleden in Brussel droeg. Zóveel dat Maastricht Marketing honderden Songfestivalcampagne-shirts heeft bijbesteld.

Dat heeft woordvoerster Emmelyn Gijzen van Maastricht Marketing laten weten. "We hadden 275 shirts, maar die gingen zó snel de deur uit, dat we er 400 bijbesteld hebben." Als die op zijn, vult het campagnebureau de voorraad aan.

Hausse
De run op de shirts is ontstaan, nadat gouverneur Theo Bovens woensdag een foto op Instagram plaatste van hemzelf in het campagneshirt gestoken bij de LimburgBorrel in Brussel.

Lees ook: Bovens borrelt in Brussel voor Songfestival

De shirts worden verkocht door het Maastricht Visitor Center.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen