Overslaan en naar de inhoud gaan

Run op Songfestivalshirt Theo Bovens

Geplaatst opvrijdag 7 juni 2019 - 13:22

Er is veel vraag naar het t-shirt dat gouverneur Theo Bovens een paar dagen geleden in Brussel droeg. Zóveel dat Maastricht Marketing honderden Songfestivalcampagne-shirts heeft bijbesteld.

Dat heeft woordvoerster Emmelyn Gijzen van Maastricht Marketing laten weten. "We hadden 275 shirts, maar die gingen zó snel de deur uit, dat we er 400 bijbesteld hebben." Als die op zijn, vult het campagnebureau de voorraad aan.

Hausse
De run op de shirts is ontstaan, nadat gouverneur Theo Bovens woensdag een foto op Instagram plaatste van hemzelf in het campagneshirt gestoken bij de LimburgBorrel in Brussel.

Lees ook: Bovens borrelt in Brussel voor Songfestival

De shirts worden verkocht door het Maastricht Visitor Center.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen