Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruiter meters meegesleurd na val van paard

Geplaatst opzaterdag 27 juni 2020 - 17:54

Een ruiter is zaterdagmiddag in Horst van zijn paard gevallen en daarbij enkele meters meegesleurd.

Het slachtoffer raakte flink gewond. Er werden rond 17:00 uur twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen om het gewonde slachtoffer van medische bijstand te voorzien. De heli kon landen in een weiland naast de plek waar het ongeluk gebeurd was.

Paard gekalmeerd
Enkele mensen die op de Haagweg waren tijdens het incident wisten het paard te kalmeren. Het dier is inmiddels opgevangen. Waardoor de ruiter ten val kwam, is nog onduidelijk.

De ruiter is volgens een correspondent ter plaatse met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen