Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruiten ingegooid van shishalounge Geleense rapper Kosso

Geplaatst opvrijdag 3 juli 2020 - 21:38

De ruiten van de shishalounge van rapper Kosso in Geleen zijn ingegooid met bakstenen.

Het incident vond in de nacht van dinsdag op woensdag rond 2:30 uur plaats bij de zaak aan de Annastraat, zo schrijft de rapper op Instagram.

Bewakingsbeelden
De 24-jarige Albert Dervishaj, zoals Kosso in het dagelijks leven heet, maakt niet alleen muziek. Hij verkoopt ook voedingssupplementen voor kracht- en duursporters. Daarnaast bestiert hij ook een shishalounge in het centrum van Geleen. En die zaak heeft onlangs bezoek gekregen van een vandaal, zo is te zien op bewakingsbeelden.

Jaloezie
De 24-jarige Geleendenaar heeft onlangs een Lamborghini aangeschaft. Hij vermoedt dat iemand jaloers is op zijn auto en daarom de ruiten heeft ingegooid. "We hebben met niemand ruzie gehad de afgelopen jaren", zegt Kosso in een reactie. "We denken dat iemand jaloers is op mijn auto."

Wie de vandaal is die het op zijn shishalounge had gemunt, is niet bekend. Kosso heeft een beloning uitgeloofd voor de gouden tip.

Lees ook: Geleense rapper koopt Lamborghini: 'Niet om stoer te doen'

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen