Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruime zege Eaters op Flyers Heerenveen

Geplaatst opzondag 27 januari 2019 - 22:04

Eaters heeft zondagavond een ruime zege behaald op Flyers Heerenveen.

In eigen huis versloeg het Geleense team de Friezen in de BeNe-league met 7-2.

Openingstreffer
Nick Verschuren opende in de 13de minuut uit een assist van Lukasz Bartak de score voor Eaters op het ijs van Glanerbrook. Een minuut voor het einde van de eerste periode kwam Heerenveen door een treffer van Pippo Limnell Finocchiaro op gelijke hoogte.

Voorsprong
De tweede periode was al een eind gevorderd voordat Eaters opnieuw op voorsprong kwam. In de 33ste minuut knalde Lukasz Bartak de puck achter goalie Sjoerd Idzenga. Hij rondde daarmee een aanval met Jord Smit en Nick Verschuren succesvol af. Een minuut later vergrootte Matthew Beer de voorsprong tot 3-1. Vadim Gyesbreghs en Nick Verschuren stonden aan de basis van deze goal. Heerenveen kwam enkele minuten later op 3-2 toen Adam Bezak de puck in het Geleense doel knalde. Kort voor het verstrijken van deze periode was het opnieuw raak. Nick Verschuren tekende voor de 4-2.

Gejuich
De laatste periode was amper begonnen of Eaters mocht opnieuw juichen. Lukasz Bartak kreeg de puck van Vadim Gyesbreghs en bracht de 5-2 op het scorebord. Er vonden daarna over een weer wat schermutselingen plaats, maar in de 48ste minuut scoorde Nick Verschuren zijn derde treffer van het duel en bracht Eaters op 6-2. Diezelfde Verschuren bepaalde drie minuten voor tijd de eindstand op 7-2 door de puck uit een penalty shot in het Friese doel te werken.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen