Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruime winst voor Lions op landskampioen Aalsmeer

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 20:47

De handballers van OCI Lions hebben in eigen huis Aalsmeer in de Bene-League met ruime cijfers verslagen.

In de Stadssporthal won de Sittardse ploeg met 36-29 van de regerend landskampioen.

Gevecht
Lions stond binnen enkele minuten na het beginsignaal al met 5-2 voor, maar de bezoekers vochten terug, kwamen gelijk en zelfs met 9-8 voor. Lions kwam gelijk en nam daarna afstand van Aalsmeer. Halverwege de wedstrijd stond Lions met 19-16 voor.

Gat vergrootten
In het tweede deel van de wedstrijd vergrootten de Sittardenaren het gat met de ploeg uit Noord-Holland. Tien minuten voor tijd stond Lions met 29-22 voor. De Sittardenaren namen geen gas terug, voerden de score verder op en wezen de gasten met 36-29 terug.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen