Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim zes jaar na overval Eindhoven spoor naar Peel en Maas

Geplaatst opwoensdag 24 juni 2020 - 16:46

Bijna 6,5 jaar na een overval in Eindhoven heeft de politie een nieuwe aanwijzing gevonden en die leidt naar Peel en Maas. Dat laat de politie Oost-Brabant via Facebook weten.

Op 6 november 2013 werden de twee bewoners van een toenmalig kraakpand aan de Eindhovense Clovislaan, de voormalige Michaëlkerk, verrast door drie overvallers. Een van die daders zou afkomstig zijn uit Peel en Maas, meent de politie nu.

Spoor
Hoe de politie deze mogelijke dader eerder in juni op het spoor is gekomen, wil de politie in het kader van het onderzoek niet aangeven. Twee van de overvallers waren in 2013 rond de 30 jaar, meldde Omroep Brabant destijds. De derde overvaller was destijds rond de 40 jaar.

Bruut
Bij de overval, die de politie als bruut omschrijft, gebruikten de daders destijds vermoedelijk een vuurwapen en een mes en eisten ze geld. Toen de bewoners op de vlucht sloegen voor de overvallers, raakten zij gewond.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen