Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim twee miljoen pillen gevonden in blikken ontbijtgranen

Geplaatst opdinsdag 18 januari 2022 - 16:48

In een loods in Maasbree zijn twee miljoen amfetaminepillen gevonden in honderden blikken ontbijtgranen. Die waren verpakt in dozen.

De politie stuitte in oktober al op de grote vondst in een loods aan de Groesweg, maar komt er dinsdag pas mee naar buiten.

Informatie vanuit buitenland
Agenten kwamen de drugs op het spoor door informatie vanuit het buitenland. Die tip leidde naar de loods in Maasbree.

Gemanipuleerde blikken en dozen
De blikken en dozen wekten meteen al de indruk dat deze gemanipuleerd waren. Daarom werd er een drugshond ingezet die aansloeg. In de blikken tussen de ontbijtgranen werden vervolgens honderden amfetaminepillen gevonden. Na onderzoek van alle blikken en dozen kwam het aantal uit op ruim twee miljoen pillen. Die zijn inmiddels allemaal vernietigd.

Er is nog niemand opgepakt en daarom hoopt de politie dat er mensen zijn die meer weten over de partij pillen en wie achter de productie zit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen