Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim miljoen kijkers voor autismeserie met Lies Visschedijk

Geplaatst opdinsdag 22 september 2020 - 9:00

De nieuwe serie Het A-Woord met Lies Visschedijk uit Heel in de hoofdrol heeft ruim 1 miljoen kijkers weten te boeien.

Daarmee is de autisme-serie het zesde best bekeken tv-programma van maandag, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het A-Woord
In de feelgood-dramaserie, uitgezonden door NPO1, staat het leven van Sam, het zoontje van Mariël (Lies Visschedijk), centraal. Sam is iets anders dan andere kinderen, maar daar zien zijn ouders geen probleem in. Wanneer de diagnose onomkeerbaar autisme blijkt, slaat dat in als een bom.

In het begin doen ze er alles aan om het 'a-woord' te vermijden, maar uiteindelijk moeten ze er toch aan geloven dat dit het leven niet makkelijker maakt en dat de norm niet altijd de norm hoeft te zijn.

Limburgse inbreng
Naast de Limburgse Visschedijk is er ook nog inbreng van Remy van Heugten uit Heerlen. Hij is samen met Anna van der Heide verantwoordelijk voor de regie van de op de Israëlische gebaseerde serie Yellow Peppers.

Lies Visschedijk in A-Woord
Foto: EO
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen