Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim kwart kaarten draaksteken Beesel verkocht

Geplaatst opmaandag 28 maart 2016 - 20:16

Voor het Draaksteken in Beesel zijn ruim 4000 kaarten verkocht.

In totaal zijn er 15.000 toegangsbewijzen te krijgen. De organisatie van het openluchttheater verwacht alle kaarten te verkopen.

Ridder Joris
Het stuk wordt gespeeld door 400 amateuracteurs uit Beesel zelf en wordt eens in de zeven jaar opgevoerd wordt. Het verhaal gaat over Ridder Joris die het gevecht aan gaat met de draak. Het speelt zich af in de middeleeuwen. In totaal zijn er zes voorstellingen in augustus met telkens plek voor 2500 toeschouwers.

De kaartverkoop is in december gestart, dat is eerder dan normaal vanwege de grote vraag. Eigenlijk zou de verkoop pas maandag starten tijdens een open dag.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen