Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim één miljoen kijkers voor nieuw programma Chantal Janzen

Geplaatst opmaandag 4 januari 2021 - 8:45

Ruim één miljoen kijkers zaten zondagavond aan de buis gekluisterd voor nieuwe programma van Chantal Janzen.

Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Eerste aflevering
In totaal hebben 1.035.000 kijkers naar de eerste aflevering van Beat the Champions gekeken. Dit is een spelprogramma waarin quizliefhebbers het solo opnemen tegen een team van vijf superquizzers. Het nieuwe RTL-programma van de Tegelse presentatrice staat daarmee in de top vijf van de zondagavond.

Heel Holland Bakt
Het immens populaire bakprogramma Heel Holland Bakt staat met 2.821.00 kijkers op de eerste plek. Het achtuurjournaal volgt met dik 2,5 miljoen kijkers. Op de derde plek staat 40 jaar TV Show met 1.404.000 kijkers, op de voet gevolgd door het journaal van 19:30 met 1.401.000 kijkers.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen