Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim één miljoen kijkers voor nieuw programma Chantal Janzen

Geplaatst opmaandag 4 januari 2021 - 8:45

Ruim één miljoen kijkers zaten zondagavond aan de buis gekluisterd voor nieuwe programma van Chantal Janzen.

Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Eerste aflevering
In totaal hebben 1.035.000 kijkers naar de eerste aflevering van Beat the Champions gekeken. Dit is een spelprogramma waarin quizliefhebbers het solo opnemen tegen een team van vijf superquizzers. Het nieuwe RTL-programma van de Tegelse presentatrice staat daarmee in de top vijf van de zondagavond.

Heel Holland Bakt
Het immens populaire bakprogramma Heel Holland Bakt staat met 2.821.00 kijkers op de eerste plek. Het achtuurjournaal volgt met dik 2,5 miljoen kijkers. Op de derde plek staat 40 jaar TV Show met 1.404.000 kijkers, op de voet gevolgd door het journaal van 19:30 met 1.401.000 kijkers.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen