Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim 80 schademeldingen na tropische onweersbui

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2020 - 10:24

Verzekeraar Interpolis heeft inmiddels al ruim 80 meldingen van vooral waterschade gekregen na de tropische onweersbuien die dinsdagavond over Limburg raasden.

"We maken altijd een schatting, maar zien nu al dat er 134 procent meer meldingen binnen zijn gekomen", zegt een woordvoerder van Interpolis. "En het aantal meldingen loopt nog steeds op."

Onweer
Delen van Limburg werden dinsdagavond getrakteerd op fikse onweersbuien die gepaard konden gaan met hagel of flinke regenbuien. Dat zorgde voor schade op verschillende plekken.

Lees ook: Tropische onweersbui zorgt voor stormschade in Limburg

Onstuimig weer
Volgens de woordvoerder van Interpolis gaat het vooral over meldingen van waterschade. De komende dagen wordt er ook nog onstuimig weer verwacht in onze provincie.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen