Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim 3,2 miljoen kijkers voor Heel Holland Bakt

Geplaatst opmaandag 3 februari 2020 - 8:01

Ruim 3,2 miljoen mensen zaten zondagavond aan de buis gekluisterd voor Heel Holland Bakt. Ze zagen hoe Jeanette Hendrikx uit Lomm zich voor de finale van het populaire bakprogramma plaatste.

Een andere Limburgse is gesneuveld. Voor Pauline Leenders uit Limbricht kwam er zondagavond een einde aan het tv-bakavontuur.

Miljoenen kijkers
Met ruim 3,2 miljoen kijkers is Heel Holland Bakt het best bekeken programma van de zondagavond. Het achtuurjournaal volgt met 2,4 miljoen kijkers op gepaste afstand. Studio Sport Eredivisie (1,9 miljoen) maakt de top drie compleet.

Lees ook: Jeanette in finale Heel Holland Bakt: Pauline naar huis

De 38-jarige Jeanette Hendrikx mag volgende week zondag laten zien dat zij dit seizoen het beste bakt van Nederland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen