Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim 3,2 miljoen kijkers voor Heel Holland Bakt

Geplaatst opmaandag 3 februari 2020 - 8:01

Ruim 3,2 miljoen mensen zaten zondagavond aan de buis gekluisterd voor Heel Holland Bakt. Ze zagen hoe Jeanette Hendrikx uit Lomm zich voor de finale van het populaire bakprogramma plaatste.

Een andere Limburgse is gesneuveld. Voor Pauline Leenders uit Limbricht kwam er zondagavond een einde aan het tv-bakavontuur.

Miljoenen kijkers
Met ruim 3,2 miljoen kijkers is Heel Holland Bakt het best bekeken programma van de zondagavond. Het achtuurjournaal volgt met 2,4 miljoen kijkers op gepaste afstand. Studio Sport Eredivisie (1,9 miljoen) maakt de top drie compleet.

Lees ook: Jeanette in finale Heel Holland Bakt: Pauline naar huis

De 38-jarige Jeanette Hendrikx mag volgende week zondag laten zien dat zij dit seizoen het beste bakt van Nederland.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen