Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim 28.000 mensen genoten van Rieu op het witte doek

Geplaatst opmaandag 31 juli 2017 - 12:04

Ruim 28.000 mensen genoten van André Rieu in de bioscoop. Dit is een verdubbeling van het bezoekersaantal van het vorige concert dat in de cinema werd getoond.

Dit laat het in maart opgerichte bedrijf van André Rieu, Pierre Rieu en Caspar Nadaud, Piece of Magic Entertainment weten

Concerten op het Vrijthof
Naast de tien concerten op het Vrijthof, was het concert in Nederland aanvankelijk in ruim 60 bioscopen te zien. Dit aantal werd op 30 juli uitgebreid tot maar liefst 90 theaters.

1600 filmzalen
Naar aanleiding van het eerste uitverkochte bioscoopweekend is er in diverse landen een extra voorstelling van André in Cinemas toegevoegd op zondag 30 juli. De concertregistratie was te zien in zo'n 700 bioscopen door heel Europa. In totaal werd het spektakel in ruim 1600 filmzalen vertoond, onder meer in Israël, België, Australië en Nieuw Zeeland.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

André Rieu voegt extra concert toe op het Vrijthof
André Rieu is op de gezonde toer
Dr. Love bioscoop-gastheer bij André Rieu
Stormloop op kaarten André Rieu: binnen twee uur uitverkocht
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen