Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim 1500 hennepplanten geruimd in Weert na controles

Geplaatst opdonderdag 16 oktober 2014 - 15:53

Tijdens controleacties in de gemeente Weert heeft de politie donderdag twee actieve hennepplantages aangetroffen en één die al geoogst was.

Bij de loods aan de Crixstraat in Stramproy troffen agenten een ingerichte kwekerij aan met ruim 1178 planten verdeeld over twee ruimten. In een woning aan de Schoolstraat in Weert werd op de zolder een kwekerij met ongeveer 420 planten aangetroffen. Ook vond de politie in een pand aan de Witte Vennenweg een kwekerij die al geoogst was.

Op de verschillende locaties werd de stroom illegaal afgetapt. Alle planten en apparatuur zijn in beslaggenomen en zullen worden vernietigd.

Onderzoek
De politie kwam de drie kwekerijen op het spoor door onderzoek. Er werd niemand aangehouden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hennepkwekerij ontruimd na stroomstoring in Stramproy
Arrestatie na vondst grote hennepkwekerij in Stramproy
Asbest vrijgekomen bij brand in wietschuur
Inbraak in drogisterij Stramproy
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen