Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim 1,5 miljoen kijkers zien Landgravenaar orgasme faken

Geplaatst opvrijdag 2 oktober 2020 - 14:39

Zo'n 1.646.000 zaten donderdagavond aan de buis gekluisterd voor een burenruzie in Landgraaf. Zo hebben ze onder andere gezien hoe een van de betrokken buren een orgasme faket om zo de buurvrouw te treiteren.

Dat blijkt uit kijkcijfers van van Stichting Kijkonderzoek.

Vergiftigen struiken
Bij het SBS-programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak werd een poging gedaan om de hoogoplopende vete in de wijk Schaesberg te beslechten. Twee buren maken elkaar daar al enige tijd het leven zuur. De hele kwestie draait om de haag, die de afscheiding vormt tussen de twee tuinen. Volgens eiser Cidalia vergiftigt buurvrouw Bianca deze struik. Bianca zegt op haar beurt weer dat van vergiftiging absoluut geen sprake is. Ze geeft alleen toe dat ze het na het dweilen het emmertje sop over de struiken gooit. Maar dat kan volgens Bianca niet zoveel kwaad.

Ruwe seks
De ruzie is dermate hoog opgelopen dat er over en weer wordt getreiterd. De tuinen en voordeuren zijn inmiddels bewapend met beveiligingscamera's zodat alles kan worden vastgelegd wat de buren bij elkaar doen. Het meest opvallende is misschien nog wel dat Bianca en haar vriend Lei ruwe seks en bijbehorende orgasmes faken om de buurvrouw te irriteren.

Video: SBS

Contactverbod
Aan televisierechter Frank Visser de lastige taak om de rust weder te laten keren in Landgraaf. Zo oordeelt Visser onder meer dat Bianca en Lei moeten stoppen met het afgieten van afvalwater. Hoewel het niet aannemelijk is dat hierdoor bruine plekken in de haag zijn ontstaan, is het volgens de rechter wel verboden. Verder legt hij de buren een contactverbod op en mogen ze geen commentaar op elkaar geven. "Vrijen in de eigen woning staat vrij", aldus Visser. "Verder moeten alle camera's met zicht naar buiten worden verwijderd." Tenslotte hangt diegene die zich hier niet aan houdt een boete van 100 euro per incident boven het hoofd. In totaal kan de boete oplopen tot 10.000 euro.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen