bloembakbank horst aan de maas bloembak bank vandalen (18 jul 2020)

Groenbankjes in Horst halve dag na plaatsing al vernield

Amper twaalf uur nadat ze vrijdag zijn geplaatst, hebben vandalen zaterdagnacht een aantal grote plantenbakken in Horst aan de Maas vernield.

Rudy Tegels (29 jun 2020)
Moeder speldt vertrekkend Statenlid Rudy Tegels lintje op

CDA-Statenlid Rudy Tegels is bij zijn afscheid van het Limburgs Parlement op een bijzondere manier onderscheiden.

Aissa Meziani gouvernement
Aissa Meziani opvolger Tegels als statenlid CDA

De Venlose CDA'er Aissa Meziani wordt eind juni geïnstalleerd in Provinciale Staten.

gemeentehuis Horst aan de Maas
Rudy Tegels nieuwe wethouder Horst aan de Maas

CDA-Statenlid Rudy Tegels wordt de nieuwe wethouder voor het CDA in Horst aan de Maas.

Jagen
CDA: 'Stop met absurde inname van wapens jagers'

Het CDA in het Limburgs Parlement wil dat acuut wordt gestopt met het innemen van wapens van jagers op basis van een omstreden psychologische test.

Paardentrailer
CDA: schaf onnodige regels paardenvervoer Duitsland af

Het CDA in het Limburgs Parlement wil dat er een einde komt aan de in zijn ogen overbodige regelgeving voor het tijdelijk vervoer van paarden van Limburg naar Duitsland en omgekeerd.

Tuinbouwgebied Californie
CDA wil opheldering over stilleggen winning aardwarmte

Het CDA in het Limburgs Parlement wil weten wat de consequenties zijn voor het winnen van aardwarmte in Limburg nu een groot project in Grubbenvorst is stilgelegd.

'Stalbranden veroorzaakt door ratten'

CDA-statenlid Rudy Tegels zegt diverse signalen te hebben gekregen dat stalbranden mogelijk worden veroorzaakt door de overlast van ratten. Limburgse ongediertebestrijders erkennen dat de knagers de boosdoeners kunnen zijn.

CDA Limburg wil duidelijkheid over oorzaken stalbranden

Het CDA in het Limburgs Parlement wil duidelijkheid over de oorzaken van stalbranden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten