ANP-378167190

Frank en Rogier helpen noodlijdende B&B in Griendtsveen

In de eerste aflevering van het nieuwe RTL-programma 'Frank & Rogier Checken In' wordt de noodlijdende bed & breakfast De Turffabriek in Griendtsveen onder handen genomen.

Expeditie Ondergronds
Limburgse grotten decor voor avontuurlijk kinderprogramma

Er komt een kinderversie van het beroemde survivalprogramma 'Expeditie Robinson', waarin Limburg een belangrijke rol speelt.

Verleiders Temptation Island 2020)
Twee Limburgers als verleiders naar Temptation Island

De 23-jarige Joris uit Blerick en de 25-jarige Daan uit Panningen gaan als verleiders naar het populaire tv-programma Temptation Island.

lex uiting (25 jan 2020)
Lex Uiting debuteert achter de desk van RTL Boulevard

Lex Uiting debuteerde zaterdagavond achter de desk van RTL Boulevard.

Chantal Janzen 3
Chantal Janzen behoort tot invloedrijkste mensen in de media

Chantal Janzen behoort tot een van de 100 invloedrijkste mensen in de media. Ze staat namelijk op plek negen in de negende editie van DeMedia100.

Lex Uiting
Nieuwe klus voor Lex Uiting bij RTL4

Lex Uiting heeft een nieuwe baan bij zijn voormalige werkgever tv-zender RTL4.

ANP-60257377
Talkshow Twan Huys uitgeroepen tot slechtste tv-programma

Talkshow RTL Late Night met Twan Huys en het entertainmentprogramma 6 Inside zijn uitgeroepen tot slechtste televisieprogramma's van het jaar.

RTL neemt afscheid van geplaagd RTL Late Night na Twan Huys

De naam RTL Late Night keert voorlopig niet meer terug op de Nederlandse televisie.

Chantal Janzen gaat tv-klassieker presenteren

Chantal Janzen heeft een nieuwe presentatieklus te pakken. De presentatrice uit Tegelen gaat de tv-klassieker Dancing with the Stars aan elkaar praten.

'Unieke' Landgraafse Diede naar halve finale Time to Dance

De Landgraafse Diede Vermeesch is door de auditieronde van het RTL-programma Time to Dance gekomen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten