Overslaan en naar de inhoud gaan

RTL neemt afscheid van geplaagd RTL Late Night na Twan Huys

Geplaatst opdonderdag 15 augustus 2019 - 10:36

De naam RTL Late Night keert voorlopig niet meer terug op de Nederlandse televisie.

De nieuwe late night show van Beau van Erven Dorens, de opvolger van Twan Huys, krijgt de naam Beau.

Kijkcijferflop
In
RTL Boulevard werd woensdag bekend dat de talkshow van Van Erven Dorens naar zijn voornaam gaat luisteren. Huys nam in september het stokje over van Humberto Tan. De Sevenummer presenteerde meer dan honderd afleveringen van het tv-programma. Het programma kreeg dezelfde naam met een nieuw logo en decor en werd weggezet als 'RTL Late Night met Twan Huys'. In maart dit jaar werd het van de buis gehaald vanwege te lage kijkcijfers.

Huys in de luwte
Huys is tegenwoordig niet meer veel te zien in de media. Hij schoof voor de zomer wel nog vaker aan bij het tv-programma M als Amerika-deskundige. Voor zijn avontuur bij de commerciële tv-zender was hij presentator van Nieuwsuur en College Tour.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen