Overslaan en naar de inhoud gaan

RTL neemt afscheid van geplaagd RTL Late Night na Twan Huys

Geplaatst opdonderdag 15 augustus 2019 - 10:36

De naam RTL Late Night keert voorlopig niet meer terug op de Nederlandse televisie.

De nieuwe late night show van Beau van Erven Dorens, de opvolger van Twan Huys, krijgt de naam Beau.

Kijkcijferflop
In
RTL Boulevard werd woensdag bekend dat de talkshow van Van Erven Dorens naar zijn voornaam gaat luisteren. Huys nam in september het stokje over van Humberto Tan. De Sevenummer presenteerde meer dan honderd afleveringen van het tv-programma. Het programma kreeg dezelfde naam met een nieuw logo en decor en werd weggezet als 'RTL Late Night met Twan Huys'. In maart dit jaar werd het van de buis gehaald vanwege te lage kijkcijfers.

Huys in de luwte
Huys is tegenwoordig niet meer veel te zien in de media. Hij schoof voor de zomer wel nog vaker aan bij het tv-programma M als Amerika-deskundige. Voor zijn avontuur bij de commerciële tv-zender was hij presentator van Nieuwsuur en College Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen