Matheu van der Poel Amstel Gold Race (21 apr 2019)

Koersdirecteur emotioneel over annuleren AGR

Leo van Vliet, koersdirecteur van de Amstel Gold Race, is bedroefd om het annuleren van de wielerkoers.

IMG_0313(1)
Geen Amstel Gold Race, strop voor verenigingen

De financiële gevolgen van het annuleren van de Amstel Gold Race zijn groot.

Tankink koersdirecteur
Bram Tankink medekoersdirecteur Volta Limburg Classic

Voormalig wielrenner Bram Tankink wordt medekoersdirecteur van de Volta Limburg Classic. Hij gaat samen met de huidige koersdirecteur Roy Packbier de wedstrijd op zaterdag 4 april vanuit de auto leiden.

volta limburg classic
Wielerploegen willen startplek in Volta Limburg Classic

Diverse wielerploegen proberen startrecht te krijgen in de Volta Limburg Classic. Koersdirecteur Roy Packbier wordt door ploegleiders gebeld die informeren om met hun ploeg te mogen starten in Zuid-Limburg.

Volta Limburg Classic maakt ploegenlijst bekend

Zeven pro-continentale teams starten begin april in de Volta Limburg Classic. De WorldTour-teams laten dan verstek gaan.

Lotto-Jumbo en BMC naar Volta Limburg Classic

De World Tour-ploegen Lotto-Jumbo en het Zwitserse BMC staan op 1 april aan de start van de Volta Limburg Classic.

Ook Volta Limburg Classic krijgt vrouwenkoers

De Volta Limburg Classic krijgt een vrouwenwedstrijd. Die koers wordt op dezelfde dag verreden als de wedstrijd van de elite heren.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten