Overslaan en naar de inhoud gaan

Roy Curvers nog een jaar prof bij Team Sunweb

Geplaatst opwoensdag 29 augustus 2018 - 15:58

Roy Curvers uit Roggel maakt ook komend jaar deel uit van het profpeloton.

De 38-jarige renner was aanvankelijk van plan aan het einde van het seizoen een punt te zetten achter zijn carrière, maar rijdt ook in 2019 voor Team Sunweb.

'Het kostte wat tijd'
​Curvers
rijdt al elf jaar voor de ploeg, die in het verleden onder de naam Giant-Alpecin, Argos-Shimano en Skil-Shimano reed. "De beslissing om er nog een jaar aan vast te plakken, heb ik enige tijd geleden al genomen, maar het kostte wat tijd voordat alles rond was", vertelt de wielerprof tegen L1.

Driehoek
"Je maakt ieder jaar de balans op en stelt jezelf de vraag of je het fysiek nog aan kunt, of je nog van toegevoegde waarde bent en of de gezinssituatie nog altijd zo is dat het nog kan", aldus Curvers. "Het is een driehoek die in balans moet zijn en zolang dat zo is, kun je verder."

Na carrière
Over de periode na zijn actieve wielercarrière is Curvers nog in gesprek met zijn ploeg. "Komend seizoen zetten we de stappen voor de tijd daarna. Dat zal zeker een rol zijn bij deze ploeg. Maar het is nog te vroeg om over het hoe en wat te praten. Ik weet het zelf ook nog niet. Het is een traject waarin je samen keuzes moet maken."

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen