Overslaan en naar de inhoud gaan

Roy Curvers blijft bij 'Limburgs' Giant-Alpecin

Geplaatst opzaterdag 27 augustus 2016 - 8:09

Roy Curvers uit Haelen staat op het punt zijn contract bij Giant-Alpecin te verlengen.

De komst van Mike Teunissen is zo goed als rond.

Voorkeur
De 36-jarige Curvers rijdt al sinds 2008 bij de formatie van manager Iwan Spekenbrink. LottoNL-Jumbo toonde ook interesse in de ervaren coureur, aangezien de ploeg op zoek is naar versterking voor sprinter Dylan Groenewegen, maar Curvers geeft de voorkeur aan een langer verblijf bij Giant-Alpecin.

Teunissen
De overgang van Mike Teunissen naar Giant-Alpecin is zo goed als rond, maar de handtekening ontbreekt nog. De 24-jarige Ysselsteyner reed de afgelopen twee seizoenen bij LottoNL-Jumbo, maar het management van Teunissen heeft aan de ploeg laten weten dat hij weggaat. De Telegraaf meldde dat de overstap naar Giant-Alpecin rond was, maar er moet nog worden getekend.

Limburgse enclave
Met het blijven van Curvers en de bijna zekere komst van Teunissen telt Giant-Alpecin volgend seizoen drie Limburgers. Tom Dumoulin maakt het rijtje Limburgers compleet.

Toekomst
Over de toekomst van Laurens ten Dam, die lange tijd in Maastricht heeft gewoond, bestaat nog geen duidelijkheid. Ten Dam verblijft momenteel aan de Amerikaanse westkust waar hij enkele weg-en mountainbikewedstrijden rijdt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Mike Teunissen Lotto
Mike Teunissen wordt ploeggenoot van Tom Dumoulin
Drie Limburgers aan de start bij Milaan-Sanremo
Dumoulin en Curvers aan de start in Milaan-Sanremo
Geen Limburgs succes in Britse openingsrit
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen