Roy Curvers_HD

Curvers: 'Dumoulin moet bliksemafleider zijn'

Roy Curvers vindt dat Tom Dumoulin de rest van de Tour de France 'bliksemafleider' moet zijn. Daarnaast denkt Curvers dat Dumoulin zijn zinnen in de toekomst ook nog gaat zetten op de klassiekers, zoals Parijs-Roubaix.

Roy Curvers
Curvers besluit profcarrière in Parijs-Tours

Roy Curvers heeft zijn laatste wielerwedstrijd als prof gefietst. De renner uit Roggel sluit zijn actieve carrière af na twaalf jaar met een 38ste plek in de klassieker Parijs-Tours.

Roy Curvers
Curvers na wielercarrière aan de slag als coach bij Sunweb

Roy Curvers uit Roggel begint zondag in Frankrijk aan zijn laatste wedstrijd als profrenner. Na Parijs-Tours houdt hij het voor gezien. De 39-jarige routinier van Team Sunweb gaat daarna bij zijn vertrouwde ploeg verder als coach.

Roy Curvers
Roy Curvers zet in Tours punt achter profcarrière

Roy Curvers stapt zaterdagmorgen in Roggel in de auto om zondag in Parijs-Tours te starten. Het is zijn laatste wedstrijd als profrenner.

Nog even en Roy Curvers hangt zijn wielrenfiets aan de wilgen

Roy Curvers zet bijna een punt achter zijn wielrencarrière. De BinckBanckTour is zijn laatste grote wedstrijd.

Tim Wellens wint Ardennenrit in BinckBank Tour

Tim Wellens heeft de vierde etappe van de Binckbank Tour gewonnen.

Trilogie voor Sam Bennett in BinckBank Tour

Sam Bennett heeft ook de derde etappe van de BinckBank Tour gewonnen.

Curvers zwaait af in Maastricht: 'Speciaal is het wel'

Komende vrijdag staat Roy Curvers aan de start van de RSM Wealerronde in Maastricht. Het wordt het laatste criterium voor de bijna 40-jarige prof op Limburgse bodem en waarschijnlijk het laatste van zijn loopbaan als beroepswielrenner.

Tourheld Mike Teunissen naar profronde in Maastricht

De organisatie van de RSM Wealerronde, voorheen de Ridderronde, is erin geslaagd om Mike Teunissen naar Maastricht te halen.

Team Sunweb mikt op Kragh in Binckbank Tour

Met Søren Kragh Andersen als kopman start Team Sunweb volgende week in de Binckbank Tour, de rittenkoers uit de WorldTour door België en Nederland.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten