Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze-zanger Jack Poels heeft stemproblemen

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 14:07

Rowwen Hèze-zanger Jack Poels kan zondagavond niet voluit zingen. De zanger kampt namelijk met stemproblemen.

"Na gisteravond nog de laatste zinnen er uit te hebben geperst, komt er vandaag amper geluid meer uit deze man", zegt de zanger in een verklaring op Facebook. "Het spijt me, maar ik zal voor het eerst in 33 jaar niet alle nummers voluit kunnen zingen. Ik ga het wel proberen."

Slotconcerten
America staat dit weekend in het teken van de jaarlijkse slotconcerten van de populaire band. Zondag trad de band weer op tijdens Zondag in 't Zuiden. Of Rowwen Hèze de hele set gaat spelen, valt te bezien.

BZB
De Americaanse band staat niet alleen op het podium. Onder andere ook Marleen Rutten, Vengaboys en Bjorn en Mieke maken hun opwachting. "Daarnaast hebben we als extraatje onze goede vrienden van BZB opgetrommeld om de dag af te sluiten", schrijft de band op Facebook.

Geld terug
Muziekliefhebbers en fans die vanwege de stemproblemen van Poels niet meer naar het optreden willen gaan, kunnen hun geld vanaf woensdag terugkrijgen.

Uitverkocht
De concerten in America waren stijf uitverkocht. Poels en zijn mannen staan drie keer op het podium voor in totaal zo'n 20.000 fans.

Lees ook: In beeld: America in teken van slotconcerten Rowwen Hèze

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen