Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Rowwen Hèze-zanger Jack Poels heeft stemproblemen

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 14:07

Rowwen Hèze-zanger Jack Poels kan zondagavond niet voluit zingen. De zanger kampt namelijk met stemproblemen.

"Na gisteravond nog de laatste zinnen er uit te hebben geperst, komt er vandaag amper geluid meer uit deze man", zegt de zanger in een verklaring op Facebook. "Het spijt me, maar ik zal voor het eerst in 33 jaar niet alle nummers voluit kunnen zingen. Ik ga het wel proberen."

Slotconcerten
America staat dit weekend in het teken van de jaarlijkse slotconcerten van de populaire band. Zondag trad de band weer op tijdens Zondag in 't Zuiden. Of Rowwen Hèze de hele set gaat spelen, valt te bezien.

BZB
De Americaanse band staat niet alleen op het podium. Onder andere ook Marleen Rutten, Vengaboys en Bjorn en Mieke maken hun opwachting. "Daarnaast hebben we als extraatje onze goede vrienden van BZB opgetrommeld om de dag af te sluiten", schrijft de band op Facebook.

Geld terug
Muziekliefhebbers en fans die vanwege de stemproblemen van Poels niet meer naar het optreden willen gaan, kunnen hun geld vanaf woensdag terugkrijgen.

Uitverkocht
De concerten in America waren stijf uitverkocht. Poels en zijn mannen staan drie keer op het podium voor in totaal zo'n 20.000 fans.

Lees ook: In beeld: America in teken van slotconcerten Rowwen Hèze

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen