Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze-zanger Jack Poels heeft stemproblemen

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 14:07

Rowwen Hèze-zanger Jack Poels kan zondagavond niet voluit zingen. De zanger kampt namelijk met stemproblemen.

"Na gisteravond nog de laatste zinnen er uit te hebben geperst, komt er vandaag amper geluid meer uit deze man", zegt de zanger in een verklaring op Facebook. "Het spijt me, maar ik zal voor het eerst in 33 jaar niet alle nummers voluit kunnen zingen. Ik ga het wel proberen."

Slotconcerten
America staat dit weekend in het teken van de jaarlijkse slotconcerten van de populaire band. Zondag trad de band weer op tijdens Zondag in 't Zuiden. Of Rowwen Hèze de hele set gaat spelen, valt te bezien.

BZB
De Americaanse band staat niet alleen op het podium. Onder andere ook Marleen Rutten, Vengaboys en Bjorn en Mieke maken hun opwachting. "Daarnaast hebben we als extraatje onze goede vrienden van BZB opgetrommeld om de dag af te sluiten", schrijft de band op Facebook.

Geld terug
Muziekliefhebbers en fans die vanwege de stemproblemen van Poels niet meer naar het optreden willen gaan, kunnen hun geld vanaf woensdag terugkrijgen.

Uitverkocht
De concerten in America waren stijf uitverkocht. Poels en zijn mannen staan drie keer op het podium voor in totaal zo'n 20.000 fans.

Lees ook: In beeld: America in teken van slotconcerten Rowwen Hèze

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen