Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze waarschuwt voor oplichters

Geplaatst opmaandag 3 november 2014 - 8:18

Rowwen Hèze roept fans op om alert te zijn op valse kaartjes die worden aangeboden voor de Slotconcerten in America.

Via Facebook en Twitter worden volgens de Noord-Limburgse muziekformatie valse entreebewijzen aangeboden voor de Slotconcerten van komend weekend.

Artiesten
Met de Slotconcerten in America sluit Rowwen Hèze ieder jaar de eigen rondgang langs feesttenten en festivals af. De band wordt dit jaar bijgestaan door onder meer The Kik, Nielson en Kraantje Pappie.

Op vrijdagavond 7 november zenden 3FM-discjockeys Coen en Sander live uit vanaf America. De slotconcerten op 7 en 8 november zijn al uitverkocht. Op 9 november staat Rowwen Hèze ook in America. Voor dat optreden zijn nog kaarten beschikbaar.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Rowwen Hèze brengt toevallige carnavalshit uit
Rowwen Hèze maakt 'carnavalsplaat' van Albatroaz bij Giel
Rowwen Hèze gaat soulmuziek maken
3FM-uitzending vanaf Slotconcert Rowwen Hèze
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen