Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze verplaatst naar hoofdpodium Bospop

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 15:23

Vanwege de afzegging van Sting op Bospop verschuift Rowwen Hèze naar het hoofdpodium.

Dat heeft de festivalorganisatie bekendgemaakt. Aanvankelijk zou de Limburgse formatie optreden op het podium van de Tent Stage.

Lees ook: Optreden Sting op Bospop alsnog geannuleerd

Geschuif
Door de annulering van festivalafsluiter Sting is het geplande optreden van Nile Rodgers & CHIC als afsluiter geprogrammeerd. Vanwege het geschuif in het programma is een gat op het hoofdpodium ontstaan en dat vult Rowwen Hèze vanaf 16:45 uur op.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen