Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze stapt over naar label Guus Meeuwis

Geplaatst opdonderdag 1 november 2018 - 10:12

De Americaanse band Rowwen Hèze heeft getekend bij Modestus Records, het platenlabel van de Brabantse zanger Guus Meeuwis.

Dat vertelde de band woensdagavond bij een bijzonder Limburgse aflevering van RTL Late Night, met behalve Twan Huys en Rowwen Hèze ook Venlonaar Lex Uiting.

Vleugels
Rowwen Hèze heeft de afgelopen jaren muziek uitgebracht op haar eigen label. Ook de productie van de albums gebeurde onder eigen vlag. "We slaan onze vleugels uit, niet omdat we dat willen, maar omdat we moeten; de liedjes vragen er om!" meldt de band op Instagram.

Zachte G
De overstap van de Limburgse band naar de Brabantse platenboer komt niet als een enorme verrassing. Eerder stond Rowwen Hèze samen met de in gedeeltelijk in Meerssen opgegroeide Brabantse volkszanger op het podium tijdens zijn Groots met een zachte G-concert in het PSV-stadion.

Lees ook: Rowwen Hèze geniet na van optreden als mysteryguest

Nieuwe plaat
Inmiddels wordt er in een Haarlemse studio druk gewerkt aan een nieuw album. Dat staat gepland voor april 2019. De eerste single verschijnt begin volgend jaar.
De productie van het album is in handen van Huub Reijnders die ook werkte met onder meer Guus Meeuwis en BLØF.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen