Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze sluit seizoen voor twintigste keer af in de wei

Geplaatst opdonderdag 31 oktober 2019 - 20:08

Het jaarlijkse slotconcert van Rowwen Hèze staat vanaf vrijdag weer drie dagen op het programma.

In thuisbasis America zet de crew van de band de puntjes op de i om van vrijdag tot en met zondag 20.000 bezoekers te ontvangen.

Weiland
Het slotconcert, waarmee de feestband traditioneel het seizoen afsluit, vindt voor de twintigste keer plaats op een groot weiland aan de Middenpeelweg. Behalve Rowwen Hèze geven ook altijd verschillende gastartiesten acte de présence.

Thema
Thema is dit jaar 'Wear of Gen Wear'. Dat is de allereerste zin van het nieuwe Rowwen Hèze-album Voorwaatsch.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen