Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Rowwen Hèze sluit Bevrijdingsfestival af als surprise act

Geplaatst opzondag 5 mei 2019 - 12:00

Vlak nadat zondag het bevrijdingsvuur in Roermond werd ontstoken, toverde de organisatie van het Bevrijdingsfestival een verrassing uit de hoge hoed. Rowwen Hèze sluit het evenement in de bisschopsstad zondagavond af.

De Americaanse band stapt om 22:40 uur op het podium om het eendaagse festival vakkundig af te sluiten als verrassingsact.

Pleinen
Muziekliefhebbers kunnen zondag hun hart ophalen in Roermond. Niet alleen op de Markt zijn optredens. Ook bij het Kloosterwandplein en het Stationsplein worden optredens gegeven.

Line-up
Voordat festivalgangers kunnen genieten van Jack Poels en consorten staan onder meer Mt. Atlas, Blackbird, DJ Admin en Chasner op de bühne. Maan, die bekend werd door in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland te winnen, komt als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Lees ook: Maan als Ambassadeur van de Vrijheid naar Roermond

Grootste gratis evenement
Met optredens in veertien steden vormen de Bevrijdingsfestivals samen het grootste eendaagse gratis culturele evenement in Nederland. De Markt in de bisschopsstad is sinds jaar en dag het toneel voor de Limburgse editie van het landelijke festival op 5 mei.

Minor Problem
Een andere Limburgse band die in Roermond op het podium stond is A Minor Problem. De Heerlense band timmert al een paar jaar aan de weg, en bracht in januari haar eerste plaat uit.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen