Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze sluit Bevrijdingsfestival af als surprise act

Geplaatst opzondag 5 mei 2019 - 12:00

Vlak nadat zondag het bevrijdingsvuur in Roermond werd ontstoken, toverde de organisatie van het Bevrijdingsfestival een verrassing uit de hoge hoed. Rowwen Hèze sluit het evenement in de bisschopsstad zondagavond af.

De Americaanse band stapt om 22:40 uur op het podium om het eendaagse festival vakkundig af te sluiten als verrassingsact.

Pleinen
Muziekliefhebbers kunnen zondag hun hart ophalen in Roermond. Niet alleen op de Markt zijn optredens. Ook bij het Kloosterwandplein en het Stationsplein worden optredens gegeven.

Line-up
Voordat festivalgangers kunnen genieten van Jack Poels en consorten staan onder meer Mt. Atlas, Blackbird, DJ Admin en Chasner op de bühne. Maan, die bekend werd door in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland te winnen, komt als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Lees ook: Maan als Ambassadeur van de Vrijheid naar Roermond

Grootste gratis evenement
Met optredens in veertien steden vormen de Bevrijdingsfestivals samen het grootste eendaagse gratis culturele evenement in Nederland. De Markt in de bisschopsstad is sinds jaar en dag het toneel voor de Limburgse editie van het landelijke festival op 5 mei.

Minor Problem
Een andere Limburgse band die in Roermond op het podium stond is A Minor Problem. De Heerlense band timmert al een paar jaar aan de weg, en bracht in januari haar eerste plaat uit.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen