Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze sluit Bevrijdingsfestival af als surprise act

Geplaatst opzondag 5 mei 2019 - 12:00

Vlak nadat zondag het bevrijdingsvuur in Roermond werd ontstoken, toverde de organisatie van het Bevrijdingsfestival een verrassing uit de hoge hoed. Rowwen Hèze sluit het evenement in de bisschopsstad zondagavond af.

De Americaanse band stapt om 22:40 uur op het podium om het eendaagse festival vakkundig af te sluiten als verrassingsact.

Pleinen
Muziekliefhebbers kunnen zondag hun hart ophalen in Roermond. Niet alleen op de Markt zijn optredens. Ook bij het Kloosterwandplein en het Stationsplein worden optredens gegeven.

Line-up
Voordat festivalgangers kunnen genieten van Jack Poels en consorten staan onder meer Mt. Atlas, Blackbird, DJ Admin en Chasner op de bühne. Maan, die bekend werd door in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland te winnen, komt als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Lees ook: Maan als Ambassadeur van de Vrijheid naar Roermond

Grootste gratis evenement
Met optredens in veertien steden vormen de Bevrijdingsfestivals samen het grootste eendaagse gratis culturele evenement in Nederland. De Markt in de bisschopsstad is sinds jaar en dag het toneel voor de Limburgse editie van het landelijke festival op 5 mei.

Minor Problem
Een andere Limburgse band die in Roermond op het podium stond is A Minor Problem. De Heerlense band timmert al een paar jaar aan de weg, en bracht in januari haar eerste plaat uit.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen