Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze sluit Bevrijdingsfestival af als surprise act

Geplaatst opzondag 5 mei 2019 - 12:00

Vlak nadat zondag het bevrijdingsvuur in Roermond werd ontstoken, toverde de organisatie van het Bevrijdingsfestival een verrassing uit de hoge hoed. Rowwen Hèze sluit het evenement in de bisschopsstad zondagavond af.

De Americaanse band stapt om 22:40 uur op het podium om het eendaagse festival vakkundig af te sluiten als verrassingsact.

Pleinen
Muziekliefhebbers kunnen zondag hun hart ophalen in Roermond. Niet alleen op de Markt zijn optredens. Ook bij het Kloosterwandplein en het Stationsplein worden optredens gegeven.

Line-up
Voordat festivalgangers kunnen genieten van Jack Poels en consorten staan onder meer Mt. Atlas, Blackbird, DJ Admin en Chasner op de bühne. Maan, die bekend werd door in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland te winnen, komt als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Lees ook: Maan als Ambassadeur van de Vrijheid naar Roermond

Grootste gratis evenement
Met optredens in veertien steden vormen de Bevrijdingsfestivals samen het grootste eendaagse gratis culturele evenement in Nederland. De Markt in de bisschopsstad is sinds jaar en dag het toneel voor de Limburgse editie van het landelijke festival op 5 mei.

Minor Problem
Een andere Limburgse band die in Roermond op het podium stond is A Minor Problem. De Heerlense band timmert al een paar jaar aan de weg, en bracht in januari haar eerste plaat uit.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen