Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze presenteert nieuw album 'Onderaan beginne'

Geplaatst opvrijdag 9 juli 2021 - 21:52

'Onderaan beginne', zo heet de nieuwe cd van Rowwen Hèze die vrijdag is uitgekomen. Op het album staan twaalf nieuwe nummers. Gemaakt in een lastige coronatijd, zonder podium, publiek en applaus.

Volgens de muzikanten is het album volledig corona-proof opgenomen.

Ieder apart
In de studio moesten alle leden van de band hun partij afzonderlijk spelen en dat werd later weer samengevoegd. Accordeonist Tren van Enckevort: "Ik wil op de bühne staan, liedjes spelen en dat mensen zich amuseren. Dat mis ik nu enorm. "

Video: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen