Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze kondigt nieuw album aan

Geplaatst opdonderdag 15 april 2021 - 20:37

Rowwen Hèze heeft donderdag een nieuw album aangekondigd. De plaat heet ‘Onderaan Beginne’ en komt uit op 9 juli.

Als voorproefje op het nieuwe album heeft de band uit America de nieuwe single Hoe Lang Nog uitgebracht.

Fanclub
Leden van de fanclub hebben donderdag als verrassing een cd van Rowwen Hèze op de deurmat gekregen. Daarop staan de nieuwe nummers Hoe Lang Nog en Berge van Bob en de titeltrack Onderaan Beginne.

Twaalf nummers
Op het nieuwe album staan in totaal twaalf nummers. De plaat is geproduceerd door Huub Reijnders. Hij produceerde ook het vorige album Voorwaartsch, dat in 2019 uitkwam. Onderaan Beginne wordt uitgebracht op het platenlabel van Guus Meeuwis.

Lees ook: Rowwen Hèze stapt over naar label Guus Meeuwis

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen