Overslaan en naar de inhoud gaan

Rowwen Hèze brengt toevallige carnavalshit uit

Geplaatst opvrijdag 13 februari 2015 - 10:09

Rowwen Hèze brengt de donderdag toevallig ontstane carnavalshit 'Van drinken krijg je dorst' uit. De band uit America maakte het nummer voor de ochtendshow van Giel Beelen.

Daar was Rowwen Hèze donderdag te gast omdat de band haar dertigjarig jubileum viert.

Van drinken krijg je dorst
In de de 3FM-ochtendshow brengen bands ook altijd een cover van een nummer uit de top vijftig ten gehore. Rowwen Hèze koos daarbij voor I'm An Albatraoz van AronChupa en maakte daar een Nederlandstalige versie met de titel Van drinken krijg je dorst van.

Gratis te downloaden
Vanwege de enthousiaste reacties die de cover opleverde, neemt Rowwen Hèze het nummer nu alsnog op. Accordeonist Tren van Enckevort: "Geweldig dat onze lol bij het bewerken van het nummer Albatraoz zoveel positieve reacties oplevert!"

Het nummer komt zaterdag aan het einde van de middag beschikbaar en is vanaf dan gratis te downloaden op de site van de band.

Lees ook: Rowwen Hèze maakt 'carnavalsplaat' van Albatroaz bij Giel

YouTube
YouTube/AronChupaVEVO
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Herberg de Troost keert terug met concerten en album
500 gastmuzikanten in nieuwe single Rowwen Hèze
Rowwen Hèze maakt 'carnavalsplaat' van Albatroaz bij Giel
Rowwen Hèze brengt nieuwe versie van Malle Babbe uit
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen