Overslaan en naar de inhoud gaan

Roversduo overvalt man bij pinautomaat: 'Laffe daad'

Geplaatst opzaterdag 24 november 2018 - 22:46

Een man die zaterdagmiddag nietsvermoedend stond te pinnen in Eygelshoven, kreeg plots de schrik van zijn leven. Twee mannen beroofden hem van zijn geld.

De politie beschrijft het roversduo op Facebook als 'mannen met een donkere huidskleur'. Het voorval vond rond 17:30 uur plaats aan de Laurastraat, in de buurt van de Rabobank waar de man net had gepind.

Laffe daad
Het slachtoffer was vanaf de parkeerplaats aan
Portbeemden naar de geldautomaat gewandeld, om daar een bedrag te pinnen. Toen hij dat eenmaal had gedaan, werd hij op weg terug overvallen. De politie sluit niet uit dat de daders het slachtoffers in de gaten hebben gehouden. In het Facebook-bericht spreekt de politie over een 'laffe daad', die inmiddels volop in onderzoek is. Er wordt ook gezocht naar getuigen.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen