Overslaan en naar de inhoud gaan

Roversbende Venlo mogelijk opgepakt

Geplaatst opzaterdag 29 juli 2017 - 21:35

De mannen die eerder deze maand een man in Venlo van een groot geldbedrag beroofden, zijn mogelijk dezelfde personen die vrijdag in het Brabantse Zundert zijn opgepakt.

De politie laat weten dat het de link tussen beide zaken momenteel onderzoekt.

Lees ook: Politie onderzoekt beroving en autobrand in Venlo

Peperstraat
Op woensdag 19 juli werd een man in de Peperstraat in Venlo beroofd van een groot geldbedrag. Het slachtoffer raakte niet gewond bij de overval. Er werd meteen een grootschalige zoekactie gestart, iets dat een aanhouding en de vondst van een uitgebrande vluchtauto in de Alexander Flemingstraat opleverde.

Vijf mannen
Nu zouden dezelfde mannen vrijdag hebben toegeslagen in het Brabantse Zundert. Op de Bredaseweg in Zundert wist de politie een poging tot beroving te verijdelen. Vijf mannen, vier uit Breda (32, 36, 38 en 41 jaar) en een uit Oosterhout (42), werden op de Meirseweg aangehouden.

Op de vlucht
De bende probeerde te vluchten. Tijdens de achtervolging heeft de politie geschoten en werd een van de verdachten in zijn arm geraakt. Een zesde verdachte, een 24-jarige man uit Breda, meldde zich later zelf op het politiebureau in Breda en werd hier aangehouden.

Het viertal wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Roversbende Venlo zit langer vast
Aangifte tegen politie na sensationele arrestatie
Agent nam plaats in van slachtoffer bij zaak 'bankmol'
Voormalig No Surrender-president bij roversbende Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen