Overslaan en naar de inhoud gaan

Rover hekelt verdwijnen ticketautomaat station Heerlen

Geplaatst opdinsdag 6 augustus 2019 - 15:30

Rover, de belangenorganisatie voor reizigers in het openbaar vervoer, is teleurgesteld omdat op het vernieuwde station in Heerlen geen ticketbalie en geen kaartautomaat voor de Deutsche Bahn meer zijn.

Volgens de voorzitter van Rover-Limburg, Kees Braam, zijn deze diensten onmisbaar voor reizigers. Zonder automaten is het een stuk moeilijker om een kaartje voor de Duitse trein te kopen.

Informatiebalie
De automaat van Deutsche Bahn is na de verbouwing van het station verdwenen. Mensen die naar Duitsland willen kunnen de meest gangbare kaartjes nog krijgen bij de automaten van Arriva en NS. Voor afwijkende bestemmingen moeten reizigers nu via het internet of het Arriva-loket op het busstation tickets kopen. Er is wel nog een informatiebalie, maar hier kunnen mensen niet de hele dag terecht.

Lees ook: Nieuw station Heerlen na 7 jaar geopend

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen