Overslaan en naar de inhoud gaan

Rouwstoet met motoren voor verongelukte motorbegeleider

Geplaatst opvrijdag 30 juni 2017 - 7:02

De 57-jarige motorbegeleider uit Maasbracht, die vorige week in Roermond om het leven kwam, wordt vrijdagmiddag geëerd met een speciale rouwstoet.

Bij de uitvaart wordt hij vanaf het tankstation aan de Molenweg door een groot aantal motoren begeleid naar zijn laatste rustplaats.

Ongeval
De man ging zaterdag uur hard onderuit. Een traumaheli werd opgeroepen voor medische hulp. De Maasbrachtenaar werd vervolgens in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed hij later aan zijn verwondingen.

Lees ook: Motorbegeleider overleden na zwaar ongeval

De rouwstoet trekt rond 12:00 uur door de straten van Maasbracht. Motoragenten zijn ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Geen straf hoogbejaarde automobilist na dodelijk ongeval
Motorbegeleider overleden na zwaar ongeval
Motorrijder hard onderuit na botsing met auto
45 mensen opgepakt bij grote actie tegen mobiele bendes
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen