Overslaan en naar de inhoud gaan

Rouwende voetballers Curaçao spelen gelijk tegen Haïti

Geplaatst opwoensdag 11 september 2019 - 8:22

De selectie van Curaçao met MVV-speler Shermar Martina en Kerkradenaar Juriën Gaari speelde in de nacht van dinsdag op woensdag met 1-1 gelijk tegen Haïti. Het was een emotioneel duel in de Nations League voor de eilanders.

De selectie is in diepe rouw na het overlijden van keeper Jairzinho Pieter.

Plotseling overlijden
Afgelopen weekend speelde Curaçao ook al thuis tegen Haïti. Toen werd er met 1-0 gewonnen. Na deze wedstrijd reisde de selectie af naar Haïti voor de tweede wedstrijd. Daar overleed maandag plotseling de 31-jarige Pieter. De doodsoorzaak is vooralsnog onbekend. De voetbalbond van Noord- en Midden-Amerika liet al eerder weten dat de wedstrijd gewoon gespeeld moest worden.

Lees ook: Gebroeders Martina rouwen om overleden doelman Curaçao

Limburgse inbreng
MVV-verdediger Martina stond in de basis, maar speelde alleen de eerste helft. Kerkradenaar Juriën Gaari speelde de hele wedstrijd. Het doelpunt van Curaçao kwam van de voet van ADO-speler Elson Hooi. Na twee wedstrijden is de ploeg van bondscoach Remko Bicentini koploper in Groep D, met vier punten uit twee duels.

Lees ook: Curaçao met Martina en Gaari verslaat Haïti

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen