Overslaan en naar de inhoud gaan

Rouwende voetballers Curaçao spelen gelijk tegen Haïti

Geplaatst opwoensdag 11 september 2019 - 8:22

De selectie van Curaçao met MVV-speler Shermar Martina en Kerkradenaar Juriën Gaari speelde in de nacht van dinsdag op woensdag met 1-1 gelijk tegen Haïti. Het was een emotioneel duel in de Nations League voor de eilanders.

De selectie is in diepe rouw na het overlijden van keeper Jairzinho Pieter.

Plotseling overlijden
Afgelopen weekend speelde Curaçao ook al thuis tegen Haïti. Toen werd er met 1-0 gewonnen. Na deze wedstrijd reisde de selectie af naar Haïti voor de tweede wedstrijd. Daar overleed maandag plotseling de 31-jarige Pieter. De doodsoorzaak is vooralsnog onbekend. De voetbalbond van Noord- en Midden-Amerika liet al eerder weten dat de wedstrijd gewoon gespeeld moest worden.

Lees ook: Gebroeders Martina rouwen om overleden doelman Curaçao

Limburgse inbreng
MVV-verdediger Martina stond in de basis, maar speelde alleen de eerste helft. Kerkradenaar Juriën Gaari speelde de hele wedstrijd. Het doelpunt van Curaçao kwam van de voet van ADO-speler Elson Hooi. Na twee wedstrijden is de ploeg van bondscoach Remko Bicentini koploper in Groep D, met vier punten uit twee duels.

Lees ook: Curaçao met Martina en Gaari verslaat Haïti

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen