Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Routinier loopt weg met Molenaar: 'Beste coach'

Geplaatst opmaandag 5 februari 2018 - 16:25

Middenvelder Adil Auassar (31) is fan van trainer Robert Molenaar. De routinier vindt hem tactisch de beste trainer die hij tot dusver heeft gehad.

Daarmee 'verslaat' Molenaar collega's als Mario Been, Alfons Groenendijk en Marinus Dijkhuizen, die Auassar trainden bij respectievelijk Feyenoord en Excelsior.

Niks flikken
Auassar roemt de duidelijkheid die Molenaar biedt. "Hij is duidelijk in zijn communicatie, draait er niet omheen en je moet niks bij hem flikken. Door zijn komst, en die van Harm van Veldhoven, is het dit jaar beduidend rustiger binnen de club dan afgelopen seizoen. Er worden rationele beslissingen genomen; de emotie in de besluitvorming is naar de achtergrond verdwenen", zegt de middenvelder op de website van Roda JC.

Nieuwe positie
De middenvelder werd in Kerkrade omgetoverd tot centrumverdediger. "Inmiddels voel ik me megasterk en ben ik voor niemand bang. Voor de buitenwereld ziet het er misschien wel makkelijk uit, maar inmiddels heb ik heel veel geleerd van Molenaar. Als oud-verdediger met ervaring in de Premier League kent hij natuurlijk alle kneepjes van het vak."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen